dijous, 3 de març del 2016

SEGUR QUE AL POBLE I/O CIUTAT ON VAS NÉIXER I/O VIUS HI HAVIA UNA O MÉS ESCOLES ABANS DE LA DICTADURA FRANQUISTA, OI?.

Hem recuperat més de 700 escoles, podeu fer-hi una ullada a : https://issuu.com/1coneixercatalunya

Si la del poble, vila i/o ciutat on vas néixer i/o on resideixes actualment no apareix, ens pots enviar una imatge a l’email coneixercatalunya@gmail.com o publicar-la directament a la pàgina https://www.facebook.com/Edificis-Escolars-De-Catalunya-Anteriors-a-La-Dictadura-Franquista-400721423462325/?fref=ts

Si tu no ho fas es molt possible que se’n perdi la memòria, pensa en els anys que han passat des de la mort del sàtrapa, i des de les administracions, Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions Provincials, Generalitat ,... , s’ha fet molt poca cosa per recuperar la memòria històrica.

Tot és urgent, oi?. Em costa d’acceptar però, que recollir les imatges del patrimoni històric, fer-ne una fitxa amb les dades històriques, quan es van fer, qui en va ser l’autor,..., hagués suposat a NIVELL DE TOTA CATALUNYA una tant gran despesa, com la que suposen per exemple les estacions ‘oblidades’ del ‘metro’ de Barcelona.

http://www.altresbarcelones.com/2008/10/estacions-fantasma-al-metro-de.html

Us esperono amics lectors per afegir-vos a la tasca de recuperar aquesta part de la nostra memòria històrica, com es deia, si ho feu la pàtria us ho agrairà, i si no ho feu la vostra consciència us ho acabarà demandant.


http://statics.ccma.cat/multimedia/pdf/0/5/1237463912150.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada