divendres, 8 de juny del 2012

AGUIRRE, LA CÒLERA DE DÉU.

Començo posant l’enllaç a la noticia de premsa .
http://www.elmundo.es/elmundo/2012/06/06/madrid/1339015995.html

tothom troba lògic – per partida doble almenys- que a la Presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid , coneguda internacionalment com’ la Comunitat mentidera ‘; Esperanza Fuencisla Aguirre Gil de Biedma, condesa de Murillo y grande de España (Madrid; 3 de enero de 1952), no li agradi el sistema democràtic.

La seva proposta és menys democràcia, i lliga perfectament amb les propostes del PP, menys educació pública, menys sanitat pública, menys suport social públic a les classes febles.



La senyora Fuencisla podria haver proposat fa uns anys la reducció a la meitat – o més encara – dels emoluments que reben els politics. No consta que bades boca. Allò hagués estat una proposta ‘honorable’.

Ara, reduint el nombre de representants es podrà multiplicar exponencialment la corrupció, i fins és possible que – ni que sigui de forma limitada – és recuperin alguns mals usos com el ‘dret de cuixa’, ara però ampliat també als cònjuges barons.

El país no es pot permetre aquesta mena de ‘personatges’, ja se sap que una cosa porta l’altra, i ja som al darrer vagó del tren d’Europa.

Tot això son ‘maniobres de distracció’ davant d’una evidència dolorosa, el PP, no sap com treure al país de l’atzucac, sense retallar – ni que sigui una mica - els privilegis que uns i altres s’han anat ‘fabricant’.

Invoco justament a Déu, perquè manifesti la seva justa còlera davant d’aquests fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada