dilluns, 19 de març del 2012

SANTA MARIA DEL PUIG DE LA CREU. EL ROMÀNIC PROPER.



Tenia a les mans el DVD de Santa Maria del Puig de la Creu; quan començàvem el Romànic Proper, amb Santa Maria de Les Arenes, tenia la percepció d’aquell que dona la primera passa d’un camí sense final visible.

Vindria al darrera Sant Esteve Vell de Castellar, i en els terminis previsibles - no tenim finançament, i la situació econòmica del Regne d’Espanya és desesperada - , arribavava Santa Maria del Puig de la Creu; s’acomplia allò de ‘no hi ha dos sense tres’ , i tenim posades totes les esperances en que es faci també realitat la dita de ‘ ni quart dolent’, quan assolim la realització de Sant Pere de la Cadireta i/o d’Ullastre.

Als que ens han fet costat fins on som ara, gràcies; al grup més nombrós dels que puguen ajudar no ho han fet, els esperonem perquè es decideixin.

En la mesura que aquest darrer DVD es d’interès comú tant per als de Sentmenat com per als de Castellar del Vallès, proposem des d’ara a les entitats sentmenatenques vinculades amb la cultura, fer una presentació en el seus locals, i/o a la seva vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada